Ви є тут

Новина від TicketsBox: легендарний британський колектив The Chemical Brothers завітає до Києва

30.05.2019

Гурт, котрий показав як насправді мають виглядати live-шоу кращих електронних виконавців, 15 червня в Міжнародному виставковому центрі презентує публіці свій новий альбом No Geography. Столична публіка зможе поринути в аудіовізуальну виставу The Chemical Brothers. Це буде шоу, котре буде надихати глядачів. Колектив подарує всю свою неймовірну енергетику, емоції та драйв.

Кращий електронний перформанс твого літа!

The Chemical Brothers – колектив, чия творча діяльність розпочалась з невеликих лондонських клубів. Популярність гурту стрімко зростала, артистів почали запрошувати на найкращі фестивалі світу, на афішах The Chemical Brothers були в перших рядках. Музиканти відрізняються від інших своєю ідеєю живого шоу, що має створювати свій аудіовізуальний простір, який не хочеться залишати.

Відчути, який насправді перформанс від The Chemical Brothers може кожен. Для цього достатньо купити квиток, перейшовши за посиланням https://the-chemical-brothers.ticketsbox.com/.  Виступи гурту вводять в стан ейфорії та трансу аудиторію на концертних локаціях всього світу.

Електронна музика не може існувати без візуальної складової. В цьому дуже важливим фактором виступає досвід, котрого у The Chemical Brothers є більш, ніж потрібно. Масштабність такого візуального досвіду колективу дозволяє публіці відчувати електронну музику максимально яскраво.

За період своєї творчої діяльності гурт записав шість альбомів, котрі займали перші місця в британських чартах. Популярність The Chemical Brothers важко переоцінити, адже їх платівки продаються багато мільйонними тиражами. Саме цей колектив першим із виконавців електронної музики отримав нагороду від Grammy, всього в колекції гурту 4 Grammy.

 

Альбом, котрий The Chemical Brothers презентують публіці вийшов цієї весни. No Geography – це дев’ята музична збірка об’єднала в собі найяскравіші хіти гурту, серед яких свіжа композиція МАН та улюблений хіт всіх меломанів Free Yourself. Також в альбом увійшли нові треки, без ритму та тону який не обійдеться жодна вечірка цього літа у світі. Щоб послухати наживо суперхіти, котрі запалюють вже 12 років танцювальні площадки різних країн світу, заходь на сайт одного із найкращих квиткових операторів країни https://ticketsbox.com/mvts/.

TicketsBox – сервіс, котрий знає, що тобі й твоїм друзям потрібно: круті фестивалі, запальні вечірки та концерти легендарних виконавців, фільми та різні спортивні заходи. Це все, та, навіть більше ви зможете знайти на сайті квиткового оператора. Електронні квитки від TicketsBox – це зручно, швидко та круто!