Ви є тут

Яка різниця між iPhone Xs і iPhone Xs Max?

07.11.2019

Без сумніву айфон - це крутий смартфон, який вартий своїх грошей. І якщо ви відданий фанат цих телефонів, то бажаєте знати про них якомога більше, щоб при покупці не помилитися з моделлю. Сьогодні ми поговоримо про відмінності між двома "родичами" - Xs і Xs Max. Який айфон з двох варто вибрати? Питання риторичне. До речі, в магазинах Комфі зараз можна купити Apple Iphone XS Max 64Gb Gold за доступною ціною. Тому, не пропустіть свій шанс.

У чому різниця між смартфонами?

  1. Перше що кидається при аналізі - це екран. У Xs Max він набагато більший ніж у "колеги". Діагональ становить шість і п'ять дюймів проти п'яти і восьми дюймів відповідно. Також Max переплюнув і щодо розширення екрану.
  2. Зовнішні характеристики. Вони практично однакові по дизайну і зовні (якщо не враховувати розмір екрану). Єдина відмінність - це вага. Айфон Xs практично не відрізняється вагою від своїх попередніх побратимів. А що стосується айфона Xs Max, то різниця відчутна. Він більший Xs на тридцять один грам. Звичайно, ми будемо лукавити, якщо напишемо, що Max важкий смартфон. Це тяжкість приємна і престижна. Це, як тримати в руці невеликий злиток золота. Хіба це тяжкість? До речі, потрібно відзначити, що обидва смартфона, не дивлячись на різницю у вазі, на півгодини можуть занурюватися в воду на двометрову глибину.
  3. Потужність. Тут гаджети ідентичні. Вони мають шестиядерний процесор з яким телефони працюють на порядок швидше попередніх моделей. З пам'яттю також все супер і немає відмінностей. Можна придбати айфони на шістдесят чотири, двісті п'ятдесят шість і п'ятсот дванадцять гігабайт. При покупці пам'ятайте, що зайва пам'ять вам не завадить.
  4. Камера. Всі люблять айфони за шикарну камеру. У Xs і Xs Max камери однакові, але набагато кращі ніж у старіших моделях. Основна камера має дванадцять мегапікселів і два об'єктива. А фронталки - сім мегапікселів. Звичайно, краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Тому якщо будете безпосередньо в магазині, то зверніть на цей нюанс увагу.
  5. Час роботи. У Max ємність акумулятора більша ніж у простого Xs, тому з ним ви будете розмовляти на п'ять годин довше. Загальний час двадцять п'ять і двадцять годин відповідно. До речі, зарядка в обидвох пристроях здійснюється однаково.
  6. Захист. Тут також все ідентично. Корпус, на жаль, в порівнянні з старими моделями не став міцнішим. Але і виробник покупцям нічого не обіцяв. Ці телефони можна подряпати і розбити, але для цього в продажу існує багато захисних аксесуарів.
  7. Зв'язок. Компанія Apple пішла на нетиповий крок в який довго не вірили користувачі. Це підтримка двох сім-карт. Але і тут Apple виділився. У всьому світі айфони працюватимуть з одієї фізичної сімки і однієї електронної. А дві фізичні карти можна буде встановити для китайського ринку, і тільки на Xs Max.

Що ж сподіваємося вам сподобався наш невеликий огляд і ви зробили відповідні висновки. Були раді вам допомогти і сподіваємося, що скоро ви станете власником нового айфона.