Ви є тут

Блонд еспресо

29.12.2021
Блонд еспресо

Кава – по справжньому світовий напій. Більшість кавових напоїв готується на основі еспресо і мають італійське походження. Проте найбільшу популярність у всьому світі завоювала американська міжнародна мережа кафе швидкого обслуговування Starbucks Corporation. Наразі нараховують 55 країн світу, де розташовані кав'ярні.

А історія Starbucks почалася з любові до правильно обсмаженої арабіки. У закладах пропонують насолодитись трьома видами обсмажуванням зернової кави: blonde, medium, dark. Перлиною колекції Blonde Starbucks називають бленд Blonde Espresso Roast.

Обсмажування BLONDE

Обсмажування кави Starbucks у спосіб blonde передбачає короткий час обсмажування, у результаті виходить легке тіло та дуже м'який смак. Це фірмове обсмажування Starbucks. За 50 років компанія перепробувала різні способи та варіанти, вдосконалювали способи відбору, блендингу та обсмажування кавових зерен,  змішувала високоякісні кави та це дозволило сьогодні отримати ідеальний збалансований рецепт чудової легкої кави. Світла кава Старбакс має притаманний м'який смак, що говорить про менш насиченість.

Бленд кавових зерен, обсмажений особливим способом, надає йому смаку яскравих, солодких ноток. Класичний еспресо з м'яким, збалансованим смаком добре поєднується з молоком, що надає йому додаткової ніжності. Насолоджуватися улюбленою кавою у зернах блонд еспресо тепер можливо й у себе вдома.

Обсмажування MEDIUM

Обсмажування кави у спосіб medium відрізняється збалансованим м'яким та насиченим ароматом. Кожен сорт кави вимагає різного часу та різної температури обсмажування під час цього процесу для того, щоб створити чашку кави, що містить у собі ідеальне поєднання аромату, кислинки, насиченості та смаку.

Обсмажування DARK

Обсмажування кави у спосіб dark розпочинається ще з 1971 року і зображає незмінну пристрасть до насиченої кави. Завдяки цьому способу Starbucks став таким популярним. Мистецтво темного обсмаження насичене й сміливе, ця кава відрізняється міцним ароматом та характерною сутністю інтенсивного обсмажування. Гурмани цього способу приготування можуть відчути карамельні нотки смаку.

Найкращий спосіб знайти те, що подобається вам – це спробувати всі види обсмаження, щоб зрозуміти що найкраще підходить вам і пробуджує ваші смакові рецептори.

Купити каву starbucks, яка подарує вам чудовий смак і гарний настрій, тепер можна і в Україні. Вартість кави Старбакс залежить від об'єму та способу приготування. А вибір кави величезний. Кожен знайде те, що йому до смаку.