Ви є тут

Куди витратити 1000 грн від єПідтримка?

31.01.2022
Куда потратить 1000 грн от єПідтримка?

У грудні 2021 року український уряд ініціював програму підтримки населення, пообіцявши виплатити 1000 грн кожному громадянину, який пройшов вакцинацію. Щоб отримати гроші, потрібен зелений сертифікат, а для його отримання потрібно отримати дві дози вакцини. Ну і після цього гроші можна буде отримати на банківську картку одного із партнерів – Monobank, А-Банк, Ощадбанк, ПриватБанк тощо.

Нюанс у тому, що витратити ці гроші можна не на все, що завгодно, а тільки на певні товари та послуги. У цій статті ми розповімо, як витратити ці гроші з найбільшою користю для себе та близьких.

Купуйте абонемент у тренажерний зал

Сучасні люди рухаються мало. Надто мало в порівнянні з тими навантаженнями, під які наше тіло пристосовувалося протягом мільйонів еволюції. Звідси ростуть ноги багатьох захворювань серцево-судинної системи та опорно-рухового апарату. Нам потрібна регулярна фізична активність, і якнайбільше.

Зазвичай люди відмовляють собі залюбки відвідувати тренажерний зал, аргументуючи це різними причинами. Комусь дорого, у когось часу не вистачає, а хтось просто вважає, що це гроші на вітер. Так ось – вистачить. єПідтримка – шикарна можливість нарешті перестати себе обманювати та привести свою тушку у шикарну форму. У більшості міст за 1000 грн можна купити абонемент на місяць або навіть два, чого буде більш ніж достатньо як «проба пера».

Відвідайте концерт або театральну виставу

На 1000 грн можна відвідати кілька заходів, особливо якщо йдеться про театр, де ціни на квиток рідко перевищують 200-300 грн з особи. Беріть свого партнера або друзів і вирушайте вивчати афішу – концерти у Дніпрі цього року будуть дуже яскраві та незабутні. Ось, наприклад, найгучніші з них:

  1. NEVERLOVE, 11 лютого, МахноПАБ, вул. Магдебурзького права, 4а. Епохальна подія для шанувальників альтернативного року.
  2. "Цивільна оборона. Триб'ют», 19 лютого, МахноПАБ, вул. Магдебурзького права, 4а. Найкрутіший панк-концерт на честь легендарного музиканта Єгора Лєтова, який свого часу вважався іконою, символом епохи.
  3. «Святослав Кондратів. Love Story», 7 березня, Дніпровська Філармонія, вул. Воскресенська, 6. Шикарний подарунок напередодні Міжнародного жіночого дня. Святослав – Перша скрипка України, його віртуозна майстерність та вируюча харизма заворожують, а музика зачаровує.

На афіші Дніпра зможете знайти багато інших, не менш цікавих та яскравих вистав.

Купити книг (і їх прочитати)

Давайте відверто – коли ви останній раз тримали в руках друкарську книгу? А що останнє читали? Якщо ви все ще не закинули це надзвичайно корисне заняття, то знімаємо капелюх. Якщо ж Netflix і YouTube давно віднадили вас від читання книг, то рекомендуємо переглянути своє ставлення до читання. 1000 грн від держави – чудова можливість зайти в якусь книжкову та вибрати щось для себе. Можливо, новий роман Стівена Кінга? Чи науково-фантастичну епопею Лю Цисіня, яка зараз на слуху? Ми маємо на увазі «Пам'ять про минуле Землі» – чудова трилогія, захоплююча та гостросюжетна. Чи, може, трохи філософії? Рекомендуємо ознайомитися з роботою неофрейдиста Еріха Фромма «Мати чи бути?», яка порушує досить важливі для сучасного суспільства проблеми егоїзму, альтруїзму та споживання. Їжа для розуму – це найкраща інвестиція.